Sommerhyllest fra Bjølsen

Bjølsen Valsemølle feirer 50 år i 2024, og feirer med ny musikk! 

21. juni 2024 kom låta «Der byen faller ned» og er en lys og vakker hyllest til Kampen, Oslo øst , til røtter, til oppvekst og til det nye Oslo som ligger der og skinner i sommersola fra Kampen helt ut til Bjørvika.

HØR LÅTA HER

Trond forteller: 

Når jeg sykler rundt i den flotte byen min, ender jeg ofte opp på Kampen Kaffe og Bar. På uteserveringa på Torbjørn Egners plass. Et av de hyggeligste steder jeg veit om ! Sangen blei til en sommerdag i fjor, i forkant av Pride, da Regnbueteppet var lagt ut ned trappa på Kampen kirke og det meste der oppe var i harmoni. Her satt jeg og hadde det veldig bra, barndomshjemmet til mora mi rett oppe i gata, røttene på Vålerenga et steinkast unna, og hyggelige folk rundt meg. Utsikt sørover mot Bjørvika og Munch som bukker i det fjerne. Låta bare trilla fram nesten av seg sjøl i sommerdagen.

Nydelig pianospill fra Endre, luftige og flotte  gitarer fra Leif, Solid trommebasis fra Even og  fin sang, ikke minst kraft-koringa til Hans Cato!

Albumet til Bjølsen Valsemølle er  spilt inn på Bjølsen i Oslo,  i Amper Tone studio med Johnny Skalleberg som produsent. Prosessen i studio har vært givende for bandet, der arrangeringen av den nye musikken har involvert alle i gruppa live i studio. 

Det nye albumet til Bjølsen kommer ut høsten 2024.