Bunnsolid av Bjølsen

Platesjappene har ryddet plass i platereolene til Bjølsens ny skive Kong Vinter og plateanmelderne har hatt skiva under lupen.

AFTENPOSTEN: Nå feirer bandet 30 års jubileum med ei plate som oser av kjærlighet til denne merkelig flotte byen vi er så stolte av. De gir oss fortellinger fullt av så vel nostalgi og nærhet, som dagsaktuelle små anekdoter vi kjenner oss igjen i. Alt pakket inn i et rotekte rockelandskap av solid klasse. Veteranene jakter godfølelsen og lykkes usedvanlig med sitt prosjekt. (Terningkast 5)

DAGSAVISEN: Gjennomgående inneholder lydbildet nydelige detaljer som stryk og banjo, samt arrangementer som skuler over Atlanteren. Kong Vinter viser først og fremst Ingebrigtsens styrke som låtskriver og et band med varme og rause ambisjoner om å løfte sangen høyt over gjennomsnittet. (Terningkast 5)

VG: Trond Ingebrigtsens Bjølsen Valsemølle er slitere i positiv forstand i norsk musikkliv – stødige leverandører av kvalitet… Bjølsen Valsemølle fortjener din oppmerksomhet! (Terningkast 4)