Tider skal komme 30. oktober

30. oktober slippes ”Tider skal komme”, Bjølsen Valsemølles 9. album. Albumet inneholder 10 nye låter signert Trond Ingebretsen og kommer ut på det tradisjonsrike norske selskapet Grappa.

Det er de brennbare historiene som dominerer denne gang:
Kjærlighet over landegrensene, familiegjenforening, norsk våpen – eksport, Palestina-spørsmålet og hvorledes undertrykkelse og hat føres videre, en hyllest til Osvald-sabotørene, ulovlig ulvejakt og tidsbilder fra Tjuvholmen og Wyoming. Albumet inneholder også en låt om den gangen Jim Morrison og Trond satt ved siden av hverandre på Miles Davis konsert, og en historie om en manns ønske om å avslutte livet med stil og verdighet og en hyllest til en stor kvinnelig skiløper, og en sang om den vanskelige kjærligheten.
 Musikalsk beveger Bjølsen denne gang inn i en del nye og varierte landskaper, uten å miste kontakten med den staute, stolte, sjelefulle og melodiske rocken som er bandets varemerke.
Albumet inneholder to spennende duetter. På Tjuvholmen har Bjølsen fått med den store Rudolf Nilsen tolkeren Jon Arne Corell, som også er med i teksten. På Israel, det räcker nu, har vi med en legendarisk svensk artist. Her holder vi navnet tett til brystet, men offentliggjør det i god tid før plateslipp.
Mens vi venter på nytt album kan vi glede våre fans med at Bjølsens tidlige album: Vaterlands bru fra 1985 og På Ørnevinger fra1986, nå legges ut digitalt for nedlasting. Vi håper også å få første albumet Fem på midnatt fra 1982 ut digitalt ganske snart.