“SMÅ TING”

Bandets splitter nye singel slippes på Grappa Musikkforlag fredag, og er en av 12 herlige nye sanger på deres kommende 11. album.

31. mai kommer Sanger om kjærlighet, det splitter nye albumet fra Bjølsen Valsemølle. Allerede førstkommende fredag får du høre den første lyden fra plata med singelen “Små ting”. Om den sier Frontfigur Trond Ingebrigtsen:

-Den handler om de små tingene som løfter oss eller trekker oss ned i hverdagen, sett i forhold til de store og tyngre religiøse og moralske føringene som ligger over oss i tilværelsen – men beskrevet med et glimt i øyet.

Musikalsk har 60-tallet hatt en stor innflytelse på hvordan “Små ting” er, og det hele er gitt et stilig og riktig lydbilde av produsent Lasse Hafreager.

Bjølsen Valsemølle ble startet på Bjølsen i Oslo i 1975, og Trond Ingebretsen har siden da vært låtskriver, sanger, gitarist og frontfigur i bandet. 2019-utgaven av bandet består i tilegg av Leif Ottesen (gitar og kor), Lars Aas Hansen (bass og kor) Endre Christiansen (keyboard) og Even Finsrud (trommer, perk og kor)