Støtt til Bjølsen Valsemølle

Vi håper alle støttespillere der ute; blodfans, familie, venner og kjente som har hjerte for Bjølsen Valsemølle, kan bidra med sponsing av låta LØYTNANT VON SEGEBADENS FLY, med Video.

Under en stor flyoppvisning på Hengsenga på Bygdøy i 1921, var en 12 år gammel gutt tilstede. Det var far til Bjølsen Valsemølles frontfigur, Trond Ingebretsen.  Gutten beundret den svenske flyakrobaten Von Segebadens utrolige oppvisning foran 25000 jublende tilskuere.  Plutselig skjer det noe der oppe; den ene vingen brekker og den unge Løyntnanten styrter mot bakken og knuses rett foran de skrekkslagne tilskuerne. Den unge gutten, Tronds far, står målløs og sjokkert og ser på at den døde kroppen blir dradd ut av flyvraket.  Denne opplevelsen skulle prege ham gjennom livet, slik at han aldri satte seg i et fly. Historien har også gjort sterkt inntrykk på Trond, som nå arbeider med en sang om denne hendelsen.  

Bjølsen Valsemølle ønsker støtte til å gå i studio for å spille inn denne låta, samt å lage en musikkvideo. Håper du også kan bidra til dette prosjektet!!  TAKK !!