Ny singel og video fra Bjølsen Valsemølle

Under en stor flyoppvisning på Hengsenga på Bygdøy, 6 mars 1921, var en 12 år gammel gutt tilstede. Det var far til Bjølsen Valsemølles frontfigur, Trond Ingebretsen. Gutten beundret den svenske flyakrobaten Løytnant Von Segebadens utrolige oppvisning foran 25000 jublende tilskuere. Plutselig skjer det noe der oppe; den ene vingen brekker og den unge Løyntnanten styrter mot bakken og knuses rett foran de skrekkslagne tilskuerne. Den unge gutten, Tronds far, står målløs og sjokkert og ser den døde kroppen blir dradd ut av flyvraket. Opplevelsen skulle prege ham gjennom livet. Han satte seg aldri i et fly. Historien har også gjort sterkt inntrykk på Trond, som nå har skrevet en sang om denne hendelsen. Bjølsen Valsemølle har spilt inn låta i Snaxville studio med Henrik Maarud som produsent. Filmregissør Knut W. Jorfald har laget en dynamisk video til sangen. 

Den 6. mars i år, 100 år etter at dette dramaet fant sted, slipper Bjølsen Valsemølle singelen og videoen:  Løytnant Von Segebadens fly!